27.11.2018

max-van-den-oetelaar-646474-unsplashVi kender den alle. Den dårlige samvittighed.

Den dårlige samvittighed man som kvinde, og især mor kan have. Den er nærmest kronisk hos de fleste kvinder. Vi stræber så meget efter at leve det perfekte liv, at vi ofte glemmer os selv. Når bare ungerne har det godt, ens mand er glad, vasketøjet er klaret, stuen er Instagram venlig, køleskabet fyldt op med øko mad og karrieren kører derud af.

Men hvad med dig selv? Hvordan har du det? Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv?

Vi er alt for mange som nedprioriterer os selv - også os her på kontoret kan nikke genkendende til problematikken. Vi har travlt med alt muligt andet, og når det så omsider er blevet tid til at gøre noget godt for sig selv, så er man ofte så træt, at man ikke orker alligevel - og sådan kører hverdagen dag efter dag. Fordi det bare er blevet en rytme.

Men det går ikke i længden. Uden at være god ved sig selv - og at yde den selvomsorg du fortjener - så kan man ikke blive ved med at køre i samme rille, uden at pladen tilsidst hopper af.

Derfor er vi hos Cahetu begyndt at være opmærksomme på begrebet selvomsorg. Et begreb som er så fint, ærligt og vigtigt. Et begreb som søde, dygtige og inspirerende Fulvia bag The Glow. Ins. har introduceret os for. Hos Fulvia er netop DU i centrum. Du kan komme som du er - det vigtige er, at du er kommet, og er kommet for at give dig selv en pause.

Selvomsorg er mange ting - faktum er bare, at det er uhyre vigtigt.

Læs med herunder, hvor Fulvia giver dig tips til at være mere opmærksom på dig selv. Hvordan du bliver bedre til at yde selvomsorg, og ikke mindst hvordan det bliver en del af din hverdag.

Pas på dig selv <3 Sådan får du mere wellbeing i dit liv

Comments