18.07.2013

Tilbage i juni var min mor og jeg inviteret til messe i Tine K's private bolig. Vildt spændende og en fantastisk måde at se produkterne på fremfor i en stor kold messehal. Tines hjem var indrettet fra top til tå med hele den nye efterårskollektion fra Tine K Home. Vi faldt for rigtig mange skønne produkter, som vi glæder os til at vise frem hos Cahetu om nogle måneder. Jeg er personligt fuldkommen forelsket i den nye tie dye dug og de lækre håndsæber, som har en himmelsk duft og et super lækkert, enkelt design.

Jeg tog lidt snapshots fra dagen, som du kan nyde nedenfor. Finder du mon en favorit?

Tine K Home

Den smukke tie dye dug som jeg ser frem til at få hjem

 

Tine K Home

Et soveværelse, der oser af hotel-stemning. Jeg har købt den smukke sengegavl privat og glæder mig til at få den 'installeret'. Puder og sengetæppe lander i Cahetu inden længe.

Tine K Home sæber

Det er de lækreste sæber, som jeg glæder mig vildt meget til at sælge i Cahetu. Tæller ugerne til de kommer på lager.

Tine K Home

Tine K Homes smukke sofa er højt på min ønskeseddel

Helle Tuborgh

Min smukke mor og kollega :-)

Tine K skrivebordsarrangement

Mon det er her Tine K designer alle de fine ting? Det ser i hvert fald inspirerende ud.

Tine K Home dug og servietter

Der kommer også smukke stofservietter til tie dye dugen.

Comments