30.07.2013

Nu er det sådan set ikke fordi, jeg skal have nye spisebordsstole. Der er andre ting, der står højere på min ønskeseddel til hjemmet (for eksempel et flot vitrineskab, som kan rumme de mange smukke fade og skåle, vi fik i bryllupsgave).

Men hvis jeg nu stod og manglede spisebordstole, så er jeg helt pjattet med Normann Copenhagens nye stol 'My Chair'. Stolen sender mig tilbage til min skoletid - men på den gode måde. Jeg er især vild med kombinationen med skal i egetræ og ben i mintgrøn.

 photo My_Chair_Oak_Green_2ashx_zps3afd938c.jpg

My Chair fra Normann Copenhagen

En anden stol, som jeg heller ikke ville have noget imod at stille rundt om spisebordet, er klassikeren fra den tyske arkitekt Egon Eiermann. Stolen er oprindeligt designet som orkester-stole, så man skulle efter sigende sidde rigtig godt i den.

 photo ten_se68_mint_zps97965ab8.jpg

Stol fra Egon Eiermann. Foto lånt fra Please Wait To Be Seated.

Comments