22.07.2013

Der er nogen ting, jeg simpelthen ikke kan få nok af (læs: jeg har et mindre overforbrug). Besættelserne tæller blandt andet læbepomader (jeg har altid mindst tre i min taske, og jeg synes sjovt nok altid, at jeg mangler en til), postkort og notesbøger.

Jeg har mange bolde i luften, og har af og til svært ved at holde styr på alle mine tanker og ideer. Derfor har jeg altid notesbøger til at ligge i tasken og rundt omkring i mit hjem.

Og når man nu har så mange, så gør det jo ikke noget, at de også er pæne, vel? Vi har for nylig fået de smukkeste notesbøger fra Playtype hjem. Bøgerne er en del af deres FAUX-serie, som indeholder både plakater og notesbøger med det fineste marmorprint.

Jeg er vild med dem!

 photo Notepad_detail_marble_02_zps871a55a8.jpeg

Fine notesbøger fra Playtype i fint marmorprint.

 photo Notepad_thumb_marble_zpsbc2baa6c.jpeg

Fine notesbøger fra Playtype med fint marmorprint.

PS. Du kan selvfølgelig købe notesbøgerne hos Cahetu.

Comments