17.01.2013

Så er det den tid på året, som jeg elsker rigtig højt rent arbejdsmæssigt. Det er nemlig tiden, hvor vi skal se alle de nye kollektioner og shoppe løs til Cahetu. Louise Roes kollektion har jeg set for et stykke tid siden i al hemmelighed, men jeg har glædet mig enormt meget til at se imagebillederne og til at høre jeres reaktioner. Vi er voldsomt begejstrede i Cahetu og du kan naturligvis finde hele Louises kollektion i shoppen - så snart den ankommer. Nyd de skønne billeder nedenfor, som er inddelt i temaerne ROSE, PRETROL, GREY & YELLOW. Det er de dygtige Fly & Helsted, der står bag styling og foto.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

6 Responses to Louise Roe SS13

 • Emilie Skov Dragsbæk
  Emilie Skov Dragsbæk on 17.01.2013 at 21:03 said:

  Fed blog! Tjek gerne min :)
  http://emilieskovdragsbaek.bloggersdelight.dk/

 • cahetuliv
  cahetuliv on 17.01.2013 at 21:30 said:

  Tak :-) og det vil jeg da gøre!

 • Julie F
  Julie F on 20.01.2013 at 14:51 said:

  Hej - ved du hvad det er for en lænestol, som går igen på flere af billederne? Den i grå? Den ses helt på billede 7 og jeg synes den ser helt perfekt ud!

 • cahetuliv
  cahetuliv on 22.01.2013 at 21:39 said:

  Hej Julie, Nej, det ved jeg desværre ikke. Men send en mail til roe@louiseroe.dk og spørg - de hjælper dig helt sikkert gerne. Bare hils fra mig :-)

 • Julie F
  Julie F on 23.01.2013 at 22:01 said:

  Hej Louise,
  Jeg tror, at jeg har identificeret den som en lænestol fra Hay, men tusinde tak - jeg vil skrive til dem alligevel :)

 • Kristina
  Kristina on 28.01.2013 at 20:45 said:

  Den hedder About A Lounge Chair og er fra Hay. De billigste koster omkring 6000. Den fås i et utal af farver og med tre forskellige stel :)

Comments