17.10.2012

Alfred er nu fire måneder gammel og vi har besluttet, at han er stor nok til at komme ud af liften og ned i sin egen seng. I barselsgave var vi så heldige at få den smukke Leander seng til Alfred. Den har jeg haft kig på, lige siden jeg blev gravid, og jeg vil rigtig gerne dele med jer, hvorfor det lige præcis skulle være den seng.

Photobucket

For det første kan vi vel godt blive enige om, at designet er intet mindre end fantastisk. En smuk og æstetisk flot seng som samtidig er fuld af komfort og vildt praktisk. Madrassen er virkelig blød og tyk, og Alfred vil kunne bruge den i mange år frem, da den kan udvides og ændres i forhold til hans alder - så selvom den er lidt pebret, så synes jeg, pengene er givet rigtig godt ud. Og vi ved jo alle, at kvalitet koster.

Photobucket

Derudover så var det rigtig vigtigt for mig, at det er en sikker seng. Man hører tit om, at de små børn ikke må kunne få noget i klemme mellem tremmerne osv. Leander sengen har som den eneste danskproducerede seng bestået verdens strengeste test, nemlig den berygtede amerikanske 16 CFR 1219 test. Det synes jeg er betryggende, og derfor er jeg helt rolig, hver aften jeg putter Alfred i den fine seng.

Photobucket

Vi har også fået Leander højstolen, som jeg synes er et sejt alternativ til den klassiske Trip Trap stol, som jeg personligt er ved at være lidt træt af at kigge på - men den stol må I høre om en anden gang. Alfred er heller ikke stor nok til at sidde i den endnu, så den er ikke blevet testet. Dog kan jeg sige, at jeg selv har prøvet at sidde på den og man sidder overraskende godt. Det er jo igen en god investering, da det kan være 'Alfreds stol' helt op til teenage-alderen.

Photobucket

Jeg har også forelsket mig i deres lille taburetsæt som kommer i handlen slut november.
Måske et potentielt juleønske til Alfred :-)

Photobucket

Se mere på Leanders hjemmeside.

4 Responses to Når kun det bedste er godt nok...

 • Louise
  Louise on 18.10.2012 at 10:53 said:

  Åh ja jeg har også haft kig på Leander sengen til min lille datter. Men jeg vidste ikke, at de havde bestået den test du nævner. Det er da ret rart og betryggende at vide. Tak for info :-) Og god dag.

 • Sofie Hansen
  Sofie Hansen on 18.10.2012 at 10:53 said:

  Den er da 10 gange federe end Juno sengen - er SÅ glad for min søns i hvid.

 • RikkeG
  RikkeG on 20.10.2012 at 17:31 said:

  Så lækre ting på deres hjemmeside, men kan ikke finde priser. Hvad koster sengen?

 • cahetuliv
  cahetuliv on 20.10.2012 at 17:36 said:

  Prøv at tjekke siden medudsigt.dk. Mener sengen koster omkring 7000 kr.

Comments