13.09.2011

I fredags lukkede vi cahetu og drog til byernes by - Paris. Årsagen var den simple, at vi synes det var på tide at opleve Maison et Object messen og se om det var noget for os. OG så var det da et meget godt påskud for en lille escape til en vidunderlig by - som vi holder meget af.

Vi ville rigtig gerne have delt en MASSE billeder fra messen med jer. Men Camilla blev simpelthen overfaldet og antastet af vrede udstillere, hver gang hun tog et billede - eller lagde an til det. Faktisk lidt komisk. Vi havde fået indgangskort af Karmameju, som vi jo gik rundt med om halsen, og de andre udstillere troede måske, vi var ude på at stjæle deres designs :-) Så vi pakkede kameraet væk og tog altså derfra uden rigtig at få nogle billeder.
Men faktisk så var der egentlig ikke så meget at tage billeder af. Vi tror vi er blevet bekræftet i, at dansk design er for os. Hver gang vi faldt over en stand, vi synes om, så viste det sig at være en dansk designer. Og det kan vi bare være stolte af. Det var en fornøjelse at se alle de danske udstillere og deres fyldte stande. Vi opholdt os naturligt en del hos de søde kvinder fra Karmameju :-) her var der lækre smoothies og bløde sofaer til vores trætte kroppe. De mange haller var ved at tage livet af os og danske Formland er barnemad ved siden af. Se bare her, hvor enormt det er:
Vi nåede at få et enkelt billede :-) Camilla er HELT vild med tekander - og specielt de asiatiske af slagsen. Vi faldt over en stand, hvor de havde dem i alle farver - sågar en der matchede min bluse :-)
Efter to hårde dage på messen tillod vi os en dag med sightseeing i går, hvor Camilla havde fødselsdag. Adskillige gange på vores tur har vi frekventeret de små bagerier - og hvor er det godt (for vægten) at de ikke findes på hvert gadehjørne i Danmark :-)

1 Response to Paris tur-retur

Comments